Hofors Kommun logo, länk till startsida

Tomas och Fredrik hälsar god jul och ett gott nytt år!

Så här i de sista skälvande timmarna innan decemberstressen övergår till julefrid vill vi passa på att tacka alla medarbetare och kommuninvånare för ett händelserikt år i Hofors kommun.

Liksom de flesta år har mycket hänt i världen, i Sverige och sist men inte minst i Hofors kommun. En ny mandatperiod har tagit sin början och med den ett nytt kapitel i kommunens utveckling. Ett bra exempel på detta är att vi har kickat igång en helt ny budgetprocess i kommunen som vi hoppas och tror kommer bidra till en bättre styrning och tydligare prioritering.

Förslag för dig

För mig som KSO har mycket varit nytt och jag vill rikta ett stort tack till alla er som på ett varmt sätt välkomnat och samtidigt informerat om vår i många delar fantastiska verksamhet. Processer avslutas och tar sin början. I onsdags fick vi så äntligen inviga omdaningen av E16 som löper rakt genom Hofors, ett arbete som pågått sedan 2009. Stort tack till er alla för att ni haft tålamodet under hela bygget.  När en process är i mål startar en annan. Ett bra exempel på detta är att bygget av vårt nya Särskilda boende för äldre nu faktiskt är igång och redan i början på 2024 startar markarbeten. Vi ser fram emot att om ett par år få hälsa de första boende välkomna.  

Vi vill gemensamt också passa på och tacka alla medarbetare och chefer som gjort sitt yttersta för att hantera oväntade händelser och tuffa utmaningar utifrån ett tufft ekonomiskt läge. Tillsammans har vi tagit oss igenom 2023 och kan nu blicka framåt mot ett minst lika händelserikt 2024.

Vi önskar er en god jul och ett riktigt gott nytt 2024.

Tomas Isaksson                           Fredrik Sundqvist

KSO                                                  Tf. kommunchef

Artikeln uppdaterades senast:

Aktuellt i Hofors kommun