Lyssna

Lyssna

Translate

Translate


Tavlor på Entré Ungdom

Fritidsgård

Entré ungdoms fritidsgård

Välkommen till "ÉU"

Fritidsgården, som även kallas "ÉU", finns för unga i årskurs 6 och upp till gymnasiet (från höstterminen då du fyller 12 och upp till 18 år). Till fritidsgården är du alltid välkommen på en fika, för att träffa vänner eller våra ungdomscoacher. Här finns även en mängd olika aktiviteter för dig med ÉU-kort, t.ex. TV-spel, pyssel, tv & film, sällskapsspel, instrument och mer.

Hit kan du även komma om du undrar över något - du får gärna fråga någon av våra ungdomscoacher om allt ifrån vår verksamhet till skola, boende, fritid, körkort, arbete, politik, kärlek, droger och alkohol... Vi hjälper dig gärna med stora och små funderingar, och vi har tystnadsplikt!

Öppettider

Måndag-torsdag kl. 16:30-19:30, fredag kl. 17:30–22:00. Under lov kan fritidsgårdens öppettider ändras.

Plats

Fritidsgården håller till i Entré ungdoms café, i folkets hus lokal "Tor".

Kostnad

Att komma och hänga eller bara vara på fritidsgården är gratis. För att handla billigare i café, delta i aktiviteter, låna redskap, spel, instrument, ha tillgång till studio och replokal med mera så måste du ha ett medlemskap i Entré ungdom. Det kostar 100 kronor per år, samma medlemskap gäller för kulturskolans utbildningar.

Mer information

Besök oss på Facebook eller Instagram för de senaste uppdateringarna om vad som händer på fritidsgården! Där heter vi: @entreungdomhofors

Viktigt meddelande till våra besökare!

Till följd av att smittspridningen av Covid-19 åter ökar i Sverige har Hofors kommun skärpt tidigare restriktioner. På Entré ungdom vidtar vi åtgärder i alla våra verksamheter, utöver de allmänna råd och riktlinjer som finns.

Fritidsgård och fritidsklubb:

  • Max 15 besökare åt gången under fritidsgårdens öppettider i vårat "Café". När det är fullt släpper vi in nya besökare när någon lämnar lokalen.
  • 2 meters avstånd till varandra, detta gäller även inom "sällskap".
  • Både aktiviteter och sittplatser bokas vid ankomst. Caféet är möblerat för att hålla avstånd, besökare har varsin plats.

Kulturskola:

  • Gruppundervisning begränsas för att kunna hålla 2 meters avstånd.
  • Ändrade lokaler för vissa utbildningar.
  • Utbildningsform kan påverkas, mer individuellt arbete.
  • Lektioner kan bli kortare för att coach och elev ska kunna rengöra sina instrument/redskap.

Kontaktinformation

 

Elin Sehlberg
070-167 08 35
elin.sehlberg@hofors.se