english
Suomeksi
Hofors kommun
Hofors kommunEntré Ungdoms café

Fritidsgård

Entré ungdoms fritidsgård

Välkommen till "ÉU"

Fritidsgården, som även kallas "ÉU", riktar sig till alla barn 6 - 18 år. Till fritidsgården är du alltid välkommen på en fika, för att träffa vänner eller våra ungdomscoacher. Här finns även en mängd olika aktiviteter för dig med ÉU-kort, t.ex. TV-spel, pyssel, tv & film, sällskapsspel, instrument och mer.

Hit kan du även komma om du undrar över något - du får gärna fråga någon av våra ungdomscoacher om allt ifrån vår verksamhet till skola, boende, fritid, körkort, arbete, politik, kärlek, droger och alkohol... Vi hjälper dig gärna med stora och små funderingar, och vi har tystnadsplikt!

Öppettider

Fritidsgården är öppen för dig som går i förskoleklass (6 år) och upp till årskurs 6 torsdagar och fredagar kl. 14:00 - 16:00.

Fritidsgården är öppen för dig som går i årskurs 6 och uppåt torsdagar kl. 16:30 - 19:30 och fredagar kl. 17:00 - 22:00.

Under lov kan fritidsgårdens öppettider ändras.

Plats

Fritidsgården håller till i Entré ungdoms café, i folkets hus lokal "Tor".

Kostnad

Att komma och hänga eller bara vara på fritidsgården är gratis. För att handla billigare i café, delta i aktiviteter, låna redskap, spel, instrument, ha tillgång till studio och replokal med mera så måste du ha ett medlemskap i Entré ungdom. Det kostar 100 kronor per år, samma medlemskap gäller för kulturskolans utbildningar.

Mer information

Besök oss på Facebook eller Instagram för de senaste uppdateringarna om vad som händer på fritidsgården! Där heter vi: @entreungdomhofors

Kontaktinformation

Elin Sehlberg (Tf. bitr. enhetschef, Fritidsgård)
070-167 08 35
elin.sehlberg@hofors.se

Sofia Rising
(Samhälle)
070-167 08 37
sofia.rising@hofors.se