Hofors Kommun logo, länk till startsida

Annelie Johansson blir ny kommunchef i Hofors kommun

Annelie Johansson från Stjärnsund har tackat ja till att bli Hofors kommuns nya kommunchef. Hon tillträder tjänsten 1 mars. Idag arbetar hon som ekonomichef i kommunen.

Förslag för dig

- Det har varit många starka kandidater som sökt tjänsten som kommunchef i Hofors kommun, vilket känns kul. Jag ser fram emot det kommande arbetet tillsammans med vår nya kommunchef Annelie Johansson. Hon har många kvalifikationer som jag tycker är bra och värdefulla för Hofors kommun, säger kommunstyrelsens ordförande Tomas Isaksson.

- Det känns jättespännande att få arbeta som kommunchef i Hofors kommun. Jag har arbetat inom offentlig sektor nästan hela mitt yrkesliv och ser fram emot att få fortsätta arbeta med alla de varierande verksamheter som finns i en kommun. Alltifrån skola och omsorg till samhällsbyggnad och näringsliv. Jag känner en stor ödmjukhet inför arbetet men det ska bli väldigt roligt, säger Annelie Johansson om sin nya tjänst.

Annelie Johansson tillträder som ny kommunchef i Hofors kommun 1 mars. Fredrik Sundqvist fortsätter som tillförordnad kommunchef fram till att Annelie tillträder tjänsten.

Anställningsprocessen har genomförts i samråd inom organisationen och i samverkan med arbetstagarorganisationerna. Samverkan har genomförts utan erinringar.

Artikeln uppdaterades senast:

Aktuellt i Hofors kommun