english
Suomeksi
Hofors kommun
Hofors kommun


Hofors kommun

Går du i byggtankar? Välkommen på öppet hus!

Har du planer på att anlägga avlopp, bygga till, bygga nytt eller är du nyfiken på billigare bygglov under vintern? Då är du välkommen på Öppet hus tisdagen den 18 oktober och träffa oss på VGS, Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning!

Öppet hus i alla tre VGS-kommuner

Välkommen på årets öppna hus i Hofors, Sandviken och Ockelbo där du träffar oss på VGS, Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning. Oavsett var du bor så är du varmt välkommen vid alla tillfällen!

"Personliga möten är alltid givande"

Vi finns på plats under kvällen för att hjälpa dig att svara på många olika frågor! Om du till exempel har funderingar på att installera en eldstad till vintern så kan vi berätta mer om hur du gör en anmälan.

”Jag tycker det känns kul att vi äntligen kan få möta våra medborgare igen utan restriktioner. Personliga möten är alltid givande både för oss och för besökarna. Därför ser vi fram emot att få diskutera allt ifrån bygglovsfrågor, frågor om enskilt avlopp eller få hjälpa till med hur en anmälan om eldstad ska se ut”, säger Annelie Walfridsson, byggnadsinspektör på VGS.

Om du väljer att besöka vårt öppna hus i Sandviken så kan du passa på att fråga vår energi- och klimatrådgivare om tips på hur du kan minska dina energikostnader.

Här hittar du oss!

  • Tisdag den 18 oktober kl. 16:00-19:00 Hofors, Företagarcentrum, Skolgatan 7
  • Onsdag den 19 oktober kl. 16:00-19:00 Ockelbo bibliotek på Södra Åsgatan 30
  • Torsdag den 20 oktober kl. 16:00-19:00 Sandviken, Stadshuset, Odengatan 37. Ingången hittar du via entrén i låghusdelen mot Jerntorget.

Har du frågor? Kontakta Medborgarservice i Sandviken via telefon 026- 24 00 00.

Västra Gästriklands samhällsbyggnads­­förvaltning -
Tillsammans skapar vi framtidens samhälle i Hofors, Ockelbo och Sandviken

Kontaktinformation

Besöksadress VGS

Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning
Odengatan 37
811 80 Sandviken

026-24 00 00
vgs@sandviken.se