Lyssna

Lyssna

Translate

Translate


Rådgivning på distans om bygglov och avlopp

Har du planer på att anlägga avlopp, bygga nytt eller bygga till? Du har möjlighet att boka tid med bygglovshandläggare och miljöinspektör för att få hjälp på vägen.

Digital rådgivning

Under rådande omständigheter har vi ställt om årets öppethus till rådgivning på distans där du har möjlighet att boka rådgivning med en handläggare som kontaktar dig via telefon eller videochatt.

Handläggarna svarar på era frågor om bygglov och enskilt avlopp. För fastigheter i Sandvikens kommun kan man dessutom få svar på fastighetsbildningsfrågor.

Du kan boka tid onsdag den 27 januari samt torsdag 28 januari mellan klockan 16:00 till 19:00. Boka tid för rådgivning via Medborgarservice telefon: 026- 24 00 00 eller via länken. Mer information om hur bokningen går till hittar du via bokningstjänsten och du måste boka senast 26 januari.

Det finns fortfarande möjlighet att få vintertaxa på ditt bygglovsärende.
För komplett bygglovsansökan inlämnad mellan 1 November till sista Februari är avgiften 20 procent lägre, läs mer om vintertaxa i länk.

Du kan dessutom alltid kontakta Medborgarservice i Sandviken som svarar direkt på dina frågor och vid behov skickas dem vidare till våra handläggare som återkopplar till dig.