Suomeksi
english
Hofors kommun
Hofors kommun
Dela Dela
Lyssna

Lyssna

Translate

Translate


Hofors kommun

Mats Hägglund är ny ekonomichef i Hofors kommun

Sedan tisdag 1 november har Hofors kommun en ny ekonomichef. Han heter Mats Hägglund och kommer närmast från en tjänst som ekonomikonsult på Visma.
- Det känns som om det är rätt läge att komma in i Hofors kommun just nu, det är många positiva tankar om framtiden och det känns som om ledningsgruppen är ett bra team som drar åt samma håll.

Ny ekonomichef i Hofors kommun

Mats Hägglund bor i Falun och har bland annat arbetat som ekonomikonsult på Visma, som ekonomichef på MoraParken och som administrativ chef på socialförvaltningen i Mora kommun.
Sin tjänst som ekonomichef i Hofors kommun tillträdde han den 1 november.
- Det är mycket som pekar uppåt för Hofors kommun just nu, jag tänker bland annat på näringslivklimatet och befolkningsstatistiken. Det ska bli kul och spännande att få vara en del i det framtida arbetet här, säger han om sin nya tjänst.

Närmast i arbetet väntar att sätta sig in i de rutiner som finns och lära känna personalen.
- Sen ska bokslut förberedas, jag ska lära känna politiken och nämnder. Det blir både ett strategiskt och operativt arbete som väntar.

Vad har du för relation till Hofors?
- Inte så mycket egentligen, men jag har varit här och spelat golf. Men jag har gjort några avstickare och tittat på omgivningarna och det är fantastiskt fint här. Sen är läget precis mellan Gävle och Falun väldigt bra. Det finns mycket fint att utveckla i Hofors kommun.

Hofors Kommun
813 81  HOFORS

Besöksadress:
Granvägen 8

Växel:
0290-290 00

Org nr:
212000-2296

Hofors Kommun
813 81  HOFORS

Besöksadress:
Granvägen 8

Växel:
0290-290 00

Org nr:
212000-2296