Suomeksi
english
Hofors kommun
Hofors kommun
Dela Dela
Lyssna

Lyssna

Translate

Translate


Hofors kommun - Post

Bild: Marie-Louise Dangardt, kommunalråd Hofors kommun

Hofors kommun jobbar på en lösning tillsammans med PostNord

Idag, onsdag 18 maj 2016, har representanter från Hofors kommun träffat PostNords regionsansvariga Katarina Sörman, för att diskutera de problem som varit med postleveranser sedan flytten av postkontoret från Hofors för två år sedan.

- Det var ett bra möte och nu arbetar vi framåt för att tillsammans se till att det blir bra, säger Marie-Louise Dangardt, kommunalråd i Hofors kommun.

Sedan drygt två år tillbaka har Hofors inte längre något postkontor och enligt Marie-Louise Dangart har försämringen varit märkbar.

- Det har blivit en försämring dels för kommunen men även för privatpersoner och företag. Det här var vi tvungna att göra något åt och därför hörde vi av oss till Post och telestyrelsen (se bifogade dokument) för att få besked om vad man tänker göra åt problemen som uppstått.

Under torsdagen hade representanter från Hofors kommun ett möte med regionsansvarig Katarina Sörman och Marie-Louise Dangardt ser positivt på en fortsatt dialog.

- Hofors kommun ska vara en bra plats att leva och verka i och en fungerande postgång är en viktig pusselbit för det och efter dagens möte hoppas jag att man som boende och företagare i kommunen ska märka en förbättring om man haft problem. Om man inte gör det rekommenderar jag att man hör av sig till PostNord på en gång, säger Dangardt.

Hofors Kommun
813 81  HOFORS

Besöksadress:
Granvägen 8

Växel:
0290-290 00

Org nr:
212000-2296

Hofors Kommun
813 81  HOFORS

Besöksadress:
Granvägen 8

Växel:
0290-290 00

Org nr:
212000-2296